Ciutadans (C’s) d'Alacant avala l'informe jurídic de les contractes

·La portaveu adjunta de C’s, Yaneth Giraldo, recorda que “la decisió sobre les contractes no pot dilatar-se més temps perquè està provocant una càrrega en les arques municipals”.
Imagen relacionada

Alacant, dimecres 4 de maig de 2016. Ciutadans (C’s) d'Alacant avala l'informe jurídic de les contractes i sol·licita al tripartit una actitud responsable amb la ciutat. La portaveu adjunta de Ciutadans (C’s) en l'Ajuntament d'Alacant, Yaneth Giraldo, ha recordat que  “la decisió sobre les contractes no pot dilatar-se més temps perquè suposa una càrrega per a les arques municipals” i ha instat al tripartit a “assumir la responsabilitat de marcar les pautes de funcionament donant preferència a l'interès de la ciutat enfront d'interessos partidistes”.

En relació a les reaccions dels socis de Govern sobre l'informe jurídic de la municipalización dels serveis, Giraldo ha declarat que “no es pot sol·licitar al secretari de l'Ajuntament que realitze un informe sobre la municipalización i si aquest no està d'acord amb l'acordat en el pacte de Govern o programa electoral, deixar-ho a un costat i suggerir que la decisió de municipalizar o no, es farà en Junta de Govern”.

Pel que fa a les declaracions del Tinent Alcalde, Miguel Angel Pavón, l'edil ha declarat que “no demostra ser responsable quan argumenta que la decisió de municipalizar els serveis és una decisió política i menys, quan ha conegut l'informe del secretari de l'Ajuntament que arreplega que el sistema plantejat per a la recuperació de les contractes no és viable jurídicament”.

I entorn a les declaracions de Natxo Bellido sobre aquest informe, l'edil ha ressaltat “la seua indefinició com una postura que dista molt d'un govern responsable perquè no pot opinar que cal acceptar l'indicat pel secretari de l'Ajuntament i al seu torn, manifestar que estan oberts a estudiar noves vies o informes jurídics”.

Per a concloure, Giraldo ha dit que “Ciutadans recolza la *municipalización dels serveis sempre que aquesta mesura supose un major estalvi per a les arques municipals i estiga avalada pels informes jurídics”.