Recarrega Targeta Móbilis en Parquímetres

Recarga de Tarjeta Móbilis en los parquímetros

Alacant llança un projecte innovador, a l'avantguarda europea i mundial en la integració de les noves tecnologies en la millora dels sistemes de mobilitat urbana sostenible.

Des del dilluns 26 de setembre de 2016 està disponible el servei de recàrrega de les targetes MÓBILIS en els parquímetres de la zona ORA situats a la plaça de Galícia i el carrer del Pintor Aparicio, cantonada amb el carrer d'Itàlia. La implantació es farà de forma progressiva en la resta de parquímetres de la ciutat, amb la qual cosa s'aconseguirà un total de 84 punts de venda 24 hores.

Suposa un punt de venda complementari al quiosc tradicional. Entre els principals avantatges, hi ha la possibilitat de recarregar les 24 hores en qualsevol punt. El pagament es podrà fer amb monedes o targetes de crèdit.

Amb aquesta mesura s'aporta major utilitat al parquímetre i se'l converteix en un mobiliari públic de serveis de mobilitat. Aquesta mesura és una millora prevista en el contracte de l'ORA de la concessionària UTE Vectalia – Pavapark la implantació del qual no representa cost per a l'Ajuntament.