Cultura en barris març - abril 22

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU.

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa el setembre de 2016 i s'ha convertit, campanya rere campanya, en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d'intervenció sociocultural de proximitat a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben totes aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·laboren les diferents regidories organitzadores.

Com a novetat, al llarg d'aquest any 2022, el programa Cultura en Barris s'anirà presentant públicament en seqüències periòdiques de campanyes bimensuals amb alguns avanços d'activitats i esdeveniments posteriors en les agendes culturals corresponents.

En aquesta segona edició anual de MARÇ - ABRIL, sota la marca Cultura en Barris es continuen incloent els programes específics ANEM A LA BIBLIO, activitats culturals i animació a la lectura, en format presencial i online, MENUTSBARRIS, mostra d'arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, ESCENA D´ACI, especialitzada en arts escèniques i músiques del nostre territori, VISUALCBARRIS, programa dedicat a projeccions audiovisuals per al debat i la conversa, i SENTIMBARRIS sobre experiències culturals en comú, dedicat a aquelles iniciatives i propostes culturals de caràcter aficionat i/o comunitari a fi de posar en valor públic el treball artístic desenvolupat per entitats i col·lectius diversos des dels mateixos centres socials o altres espais de cada barri o districte.

S'anuncien en aquest període, més de huitanta activitats de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral, concerts didàctics, projeccions audiovisuals, tallers intergeneracionals, clubs de lectura, etc., distribuïdes per diverses localitzacions i espais de tota la ciutat (xarxa de biblioteques municipals, centres socials comunitaris, Centre Municipal de les Arts, Centre Cultural Cigarreras, Museu d'Aigües, MARQ,etc.).

Aquesta oferta cultural es continua posant en marxa gràcies a la coordinació de la Unitat d'Animació Cultural i a l'estreta col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament d'Alacant (Cultura, Acció Social, Igualtat i Joventut) al costat de l'inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial i Aigües d'Alacant.

En aquest semestre, Cultura en Barris comptarà a més amb la col·laboració econòmica de la Generalitat Valenciana - Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, des de la seua línia de subvencions destinades a la realització d'activitats extraescolars complementàries i culturals dirigides a la població escolar.

També continuarem salvaguardant les mesures soci-sanitàries establides i vigents a cada moment (aforament regulat, accés identificat, distància establida i obligació de màscara, etc.) per a garantir una experiència i gaudi de cultura segura.

ENTRADES - INVITACIONS

L'accés a les actuacions serà mitjançant entrada-invitació que només es podran reservar en línia des d'aquesta pàgina .Les invitacions estaran disponibles dues setmanes abans de la realització de l'esdeveniment fins a esgotar existències . Una mateixa persona titular e-mail només podrà adquirir fins a 4 invitacions per a cada funció. Es prega s'adquirisquen només aquelles invitacions que realment es vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservada.

Invitacions en https://alicantesociocultura.eventbrite.es

NORMES D'ASSISTÈNCIA

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés regulades per l'autoritat competent, seguint en tot moment les indicacions del personal municipal.

Obertura de portes per a accés a la sala d'actuació 45 minuts abans de l'inici de cada representació. Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació en les localitats . Recordem que s'ha d'emportar màscara en tot moment. El seu ús serà obligatori punt a l'entrada, durant i a l'eixida de l'actuació, respectant el 1´5 m. de distància . Després de la finalització de la sessió, l'organització realitzarà una eixida escalonada amb els i les assistents per a evitar aglomeracions.

Una vegada iniciat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars.

Es prega s'atenga a partir de que edat es recomana cada espectacle. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'aqueixa edat .En tots els casos, els menors de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult. A fi de complir la Normativa d'Evacuació, no es permetrà l'accés a la sala amb carros infantils, deixant aquests en els llocs que en cada centre s'indiquen.

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

 

Informació complementària
Documentación: 

Cultura en Barrios

Menuts Barris

Anem a la Biblio

Escena d´Aci

VisuALCbarris

SENTIMBARRIS

Galería de Imágenes: 
Cultura en Barrios
Cultura en Barrios