Cultura en barris febrer-juny 23

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU.

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s'ha convertit, campanya rere campanya, en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d'intervenció sociocultural de proximitat a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben totes aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·laboren  diferents entitats i regidories organitzadores.

Com a novetat, a el llarg d'aquest any 2023, el programa Cultura en Barris es presentarà públicament  en dues seqüències periòdiques de campanyes quadrimestrals,amb alguns avanços d'activitats i esdeveniments posteriors en les agendes culturals corresponents.

En aquesta primera edició anual de FEBRER-JUNY, sota la marca Cultura en Barris es continuen incloses els seccions específiques de ANEM A la BIBLIO, activitats culturals i animació a la lectura, en format presencial i en línia, MENUTSBARRIS, mostra d'arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, ESCENA D´ACI, especialitzada en arts escèniques i músiques del nostre territori, VISUALCBARRIS, programa dedicat a projeccions audiovisuals per al debat i la conversa, i SENTIMBARRIS sobre experiències culturals en comú, dedicat a aquelles iniciatives i propostes culturals de caràcter aficionat i comunitari a fi de posar en valor públic el treball artístic desenvolupat per entitats i col·lectius diversos des dels mateixos centres socials o altres espais de cada barri o districte.

S'anuncien en aquest període, més de cent activitats singulars de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral, cant coral,concerts didàctics,projeccions audiovisuals i debats, animació a la lectura,etc, amb més de tres-cents artistes i professionals implicats. Esdeveniments i activitats distribuïdes per unes vint localitzacions i espais de tota la ciutat ( xarxa de biblioteques municipals, Centres socials comunitaris, Centre Municipal de les Arts, Centre Cultural Cigarreres, MARQ , etc).

Aquesta oferta cultural es continua posant en marxa l'any en curs gràcies a la coordinació de la Unitat d'Animació Cultural,la Unitat d'Intervenció Comunitària, els Departaments d'Igualtat i Joventut i la Unitat de Biblioteques Municipals, gràcies a l'estreta col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament d'Alacant (Cultura, Acció Social,Igualtat i Joventut) al costat de l'inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial, Aigües d'Alacant,la Universitat d'Alacant i el Pacte d'Estat contra la Violència de Gèrene de el Ministeri d'Igualtat.

ACCÉS A les ACTIVITATS EN CENTRES CULTURALS, SOCIALS I EN BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES MUNICIPALS

L'accés a les activitats serà mitjançant entrada / invitació que només es podran reservar on line des de la web alicantesociocultura.eventbrite.es

Les invitacions estaran disponibles entorn de dues setmanes abans de la realització de l'esdeveniment, fins a esgotar existències. Una mateixa persona titular d'e-mail només podrà adquirir fins a quatre invitacions (tres en el cas de les Biblioteques) per a cada activitat. Es prega es reserven només aquelles invitacions que realment es vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció o esdeveniment quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a l'activitat sense entrada-invitació reservada.

NORMES D'ASSISTÈNCIA GENERAL

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés establides a cada moment.

Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació a la sala. Una vegada iniciada l'activitat no es permetrà l'accés a aquesta.

Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'aqueixa edat. En tots els casos, els menors de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult.

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Regidoria de Cultura.

Centre Municipal de les Arts, 3r planta.

Tel.:965147160.

Unitat d'Animació Cultural

cultura.sociocultural@alicante.es

 

Informació complementària
Documentación: 

Cultura en Barrios

Menuts Barris

Anem a la Biblio

Escena d´Aci

VisuALCbarris

SENTIMBARRIS