Cultura en barris 2021

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU.

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s'ha convertit,campanya rere campanya,en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d'intervenció sociocultural de proximitat a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben tots aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·labora la Regidoria de Cultura.

En aquesta nova edició d'Abril-Juny 2021, sota la marca de Cultura en Barris, es continuen incloent el programa d'activitats culturals i animació a la lectura ANEM A LA BIBLIO ,en un format en línia en aquesta ocasió ,una mostra d'arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, MENUTSBARRIS i com a novetat, l'estrena de dues noves seccions de programació denominades ESCENA D´ACI i VISUALCBARRIS especialitzades en arts escèniques i músiques del nostre territori i en projeccions audiovisuals per al diàleg i la conversa, respectivament.

S'anuncien més de setanta esdeveniments de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral,concerts didàctics i projeccions audiovisuals,distribuïdes en diverses localitzacions de tota la ciutat ( Biblioteques, Centres socials comunitaris, Centre de les Arts, Centre Cultural *Cigarreras-Casa de la Música,etc).

Aquesta oferta cultural es continua posant en marxa gràcies a l'estreta col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament d'Alacant (Cultura, Acció Social, Igualtat i Joventut) al costat de l'inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial i Aigües d'Alacant.

També continuarem salvaguardant les mesures soci-sanitàries establides i vigents (aforament regulat,accés identificat,distància establida i obligació de mascareta,etc) per a garantir a totes una experiència i gaudi de cultura segura.

Consulta i descàrrega els detalls i continguts i formes d'accés a aquesta proposta cultural en l'apartat d'INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

 

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

 

Informació complementària
Documentación: 

Cultura en Barrios

Menuts Barris

Anem a la Biblio

Escena d´Aci

VisuALCbarris