Cultura en barris 2021

CARTEL CULTURA EN BARRIOS

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU.

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s'ha convertit edició a edició en el pilar fonamental en el qual se sustenta la política d'intervenció cultural de proximitat de la Regidoria de Cultura a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben tots aquelles activitats que es desenvolupen en els barris que organitza directament o en els quals participa el Servei de Cultura.

Estem treballant en l'edició Abril a Juny 2021. Sota la marca de Cultura en Barris s'inclouran el programa d'activitats culturals i animació a la lectura ANEM A la BIBLIO , la mostra d'arts escèniques per a la infància i la joventut, MENUTSBARRIS , i altres propostes en elaboració. Es programaran més de setanta funcions de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral, concerts didàctics i projeccions audiovisuals, distribuïdes en dènou localitzacions diferents de tota la ciutat ( Biblioteques, Centres Socials comunitaris, Centre de les Arts, Casa de la Música, i Teatre Principal).

El programa es posarà en marxa gràcies a la col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament (Cultura, Acció Social, Igualtat i Joventut), la Diputació d'Alacant i Aigües d'Alacant.

Mantenim en l'apartat Informació Complementària els continguts de l'última edició , perquè en prengueu coneixement.

 

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

 

Informació complementària