Cultura en barris 2020 - 20201

Cultura en Barrios

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU

El programa Cultura en Barris,va iniciar la seua marxa al setembre de 2016  i s'ha convertit edició a edició en el pilar fonamental en el qual se sustenta la política d'intervenció cultural de proximitat de la Regidoria de Cultura a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben tots aquelles activitats que es desenvolupen en els barris que organitza directament o en els quals participa el Servei de Cultura .En aquesta edició, per tant, sota la marca de Cultura en Barris es continuen incloent el programa d'activitats culturals i animació a la lectura Anem a la Biblio i la mostra d'arts escèniques per a la infància i la joventut,Menutsbarris

D'octubre 2020 a gener del 2021, dins d'aquesta extensa programació quadrimestral es realitzaran més de cent activitats singulars de narrativa oral, teatre, concerts didàctics i de música pop,titelles,teatre musical, circ, màgia, dansa contemporània,per a tots els públics en quasi vint localitzacions i espais diferents, entre els quals es troben les xarxes de Centres Socials Comunitaris, Biblioteques Municipals i altres Centres Culturals.

L'accés a les actuacions i activitats és lliure i serà per inscripció o reserva d'entrada invitació online i guardaren les mesures de seguretat i control corresponents a les restriccions d'aforament que a cada moment s'establisquen

El programa està organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant i compta amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i les regidories d'Acció Social, Igualtat i Joventut

CENTRES SOCIALS I CULTURALS
ACCÉS A LES ACTUACIONS

L'accés a les actuacions serà mitjançant entrada/ invitació que només es podran reservar on line, fins a esgotar existències ,a partir del 5 d'Octubre des de la web https://alicantesociocultura.eventbrite.es

Una mateixa persona titular e-mail només podrà adquirir fins a 4 invitacions per a cada funció. Es prega es reserven només aquelles invitacions que realment vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar-la l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservada.

NORMES D'ASSISTÈNCIA

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés regulades per l'autoritat competent, seguint en tot moment les indicacions del personal municipal.

Obertura de portes per a accés a la sala d'actuació 45 minuts abans de l'inici de cada representació. Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació en les localitats. Recordem que s'ha d'emportar màscara en tot moment. El seu ús serà obligatori punt a l'entrada, durant i a l'eixida de l'actuació, respectant els 1´5m. de distància en el moment de l'evacuació.

Una vegada iniciat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'aqueixa edat .En tots els casos, els menors de 14 anys han d'estar acompanyats per un adult. A fi de complir la Normativa d'Evacuació, no es permetrà l'accés a la sala amb carros infantils, deixant aquests en els llocs que en cada centre s'indiquen.

BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES MUNICIPALS
ACCÉS A LES ACTIVITATS

L'accés a les actuacions serà amb inscripció prèvia, presencial o telefònica, a la Biblioteca corresponent. Es podrà realitzar a partir del 5 d'Octubre.
Una mateixa persona només podrà inscriure a tres per a cada actuació. Es prega realitzen aquelles inscripcions que realment vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren places disponibles, l'aforament establit es completaria amb els assistents a la representació sense inscripció realitzada.

NORMES D'ASSISTÈNCIA

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés regulades per l'autoritat competent, seguint en tot moment les indicacions del personal municipal.
Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació a la sala . Recordem que s'ha d'emportar màscara en tot moment. El seu ús serà obligatori punt a l'entrada, durant i a l'eixida de l'actuació, respectant els 1´5m. de distància en el moment de l'evacuació.

Una vegada iniciat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'aqueixa edat .En tots els casos, els menors de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult. A fi de complir la Normativa d'Evacuació, no es permetrà l'accés a la sala amb carros infantils, deixant aquests en els llocs que en cada centre s'indiquen.

 

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Per raons de força major, aquest programa pot veure's subjecte a modificacions en algun dels seus continguts, horaris, dates i llocs de realització. Davant els possibles canvis, prevaldrà la informació que s'actualitza permanentment en la pàgina web.

(*) Informar que les activitats previstes per al dia 11 de gener de 2021 a la Biblioteca Verge del Remei, el contacontes previst per al dijous 14 de gener a la biblioteca Joan XXIII i la funció de titelles del dia 15 de gener de 2021 en el Centre de les Arts, han sigut suspeses. Disculpen les molèsties

Informació complementària