Cultura en barris 2019

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU
 

El programa Cultura en barris, que compta amb la Diputació d'Alacant, Aigües d'Alacant, i les regidories d'Igualtat i Acció Social, s'ha convertit en un dels pilars en els quals se sustenta la Regidoria de Cultura. Es tracta del paraigua sota el qual s'engloben tots aquells programes que organitza directament o en els quals participa la Regidoria de Cultura distribuïts per tota la ciutat.

Des de de octubre de 2019 a gener de 2020, es realitzaran un centenar d'activitats per a tots els públics en una trentena d'espais municipals, entre els quals es troben, Centres Socials,Biblioteques,places,parcs i centres culturals, de quasi 20 barris de la ciutat, permetent que l'extensa oferta cultural es descentralitze i arribe a tota la ciutadania.

Cultura en barris, aglutina a més altres tres programes amb entitat pròpia: Menuts barris, Anem a la Biblio i Activitats en parcs. Com a novetat enguany, s'ha habilitat la recollida telemàtica d'invitacions a través de la pàgina www.eventbrite.es

FE D'ERRATES:
-En la versió llengua castellana /Centres socials Comunitaris / C.S. C. Felicitat Sánchez / Dissabte 19 d'octubre la funció comença a les 18:30h.
-En la versió llengua castellana /Centres socials Comunitaris / C.S. C. Felicitat Sánchez / On diu divendres 15 de novembre ha de dir Dissabte 16 de novembre.

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Regidoria de Cultura.
Centre Municipal de les Arts, 3º planta.
Tel.:965147160.
cultura.sociocultural@alicante.es
Per raons de força major, aquest programa pot veure's subjecte a modificacions en algun dels seus continguts, horaris, dates i llocs de realització. Davant els possibles canvis, prevaldrà la informació que s'actualitza permanentment en la pàgina web

Informació complementària
Documentación: