Cultura en barris 2019

Cultura en Barris

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS A PROP TEU

La sisena programació quadrimestral de la consolidada proposta d'extensió cultural pels barris d'Alacant coneguda com a CULTURA EN BARRIS està en marxa una altra vegada en aquesta nova edició a desenvolupar entre març i juny de 2019.

En aquesta ocasió l'oferta alberga més de 85 propostes culturals per a tots els públics de teatre, circ, màgia, música i narració oral.

Cinc centres socials comunitaris, deu biblioteques de la xarxa municipal, quatre places públiques i quatre parcs són els espais on es realitzaran les activitats, abastant quasi totes les zones de la ciutat.

L'objectiu del programa continua sent propiciar i facilitar l'accés a la cultura, fent real i efectiu el dret de tots a participar en la vida cultural i en els béns culturals públics. Estableix per a açò una proposta periòdica, variada i estable en les xarxes d'equipaments municipals de proximitat i en els espais públics de referència per a afavorir hàbits d'assistència i pràctiques culturals que fomenten la recuperació o creació de nous segments de públics, actius i futurs consumidors i demandants de cultura.

CULTURA EN BARRIS suposa l'oferta de difusió cultural més diversa i descentralitzada de la ciutat i aquesta organitzada per la Concejalia de Cultura comptant amb el patrocini i la col·laboració de la Diputació d'Alacant, les Regidories d'Acció Social i Igualtat i Aigües d'Alacant.

 

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Per raons de força major, aquest programa pot veure's subjecte a modificacions en algun dels seus continguts, horaris, dates i llocs de realització. Davant els possibles canvis, prevaldrà la informació que s'actualitza permanentment en la pàgina web.

Informació complementària