Festival Internacional de Titelles "Festitíteres"

Fechas: 
1 de desembre de 2017 a 10 de desembre de 2017
Festitíteres 2016

Festitíteres és un programa anual especialitzat en la difusió del Teatre de Titelles, que s'inicià l'any 1984, i es converteix en internacional a partir de l'any 1988. Des de llavors han participat en aquesta trobada més de 300 grups de 46 països diferents dels cinc continents (Xina, Rússia, Austràlia, EUA, Vietnam, etc).

Festitíteres entronca amb una llarga tradició, que mostra la creativitat de les marionetes i la capacitat per atraure l'atenció d'un públic molt divers, en diferents contextos culturals i amb llenguatges que abasten des de la tradició a propostes més innovadores i actuals.

Festitíteres és un espai de trobada amb aquesta forma de fer teatre que vol donar a conéixer la capacitat de les titelles per a sorprendre, provocar emocions i gaudir de forma compartida.

El Festival ofereix no només espectacles sinó també activitats paral·leles que pretenen donar a conéixer la història, personatges i característiques del món de les marionetes, mostrant la seua projecció universal.

Festitíteres compta amb la col·laboració i patrocini de diferents entitats públiques i privades, sent l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura, l'organitzador de totes les seues edicions.

Venda d'entrades per als espectacles des del 24 de novembre de 2016 en www.entradasatualcance.com i dues hores abans de cada actuació, en les respectives sales.

Festival de convocatòria anual, d'àmbit internacional, per a públic infantil, familiar, adult....

Consta d'espectacles i activitats paral·leles que es mostren en sales i en espais a l'aire lliure.

Informació complementària