Condicions sanitàries per a determinades activitats

Condicions sanitàries mínimes per a la realització de determinades activitats

  • Venda ambulant de masses fregides i altres productes semblants. 
  • Forns, pastisseries, confiteries, brioxeries i rebosteries. 
  • Pescateries. 
  • Plats preparats. 
  • Preparats alimentaris per a règims dietètics. 
  • Venda d'ous
  • Magatzems frigorífics. 
  • Magatzems no frigorífics. 
  • Venda de caramels, xiclets, confits i llepolies. 
  • Indústries, magatzems, envasadors i establiments de comerç al detall de la carn i productes elaborats. 
  • Instal·lacions temporals dedicades a la restauració col·lectiva. 
  • Menjadors col·lectius: bars, restaurants, tavernes, cantines, cerveseries, pizzeries, cuines de guarderies, col·legis, residències, hotels, etc. 
  • Comerç detallista d'alimentació. 
  • Activitats alimentàries que han de complir els concessionaris dels mercats municipals. 
  • Orxateries-Gelateries. 
  • Locals de neteja en establiments de pública concurrència. 
Tipo de documento: 
Instruccions i normes